Μάθετε περισσότερα για το Click Away

click awayΑγαπητές μας πελάτισσες,


Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν κυβερνητικής απόφασης τα καταστήματα μας στην Αττική θα παραμείνουν κλειστά.


Tα καταστήματά μας στην Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο θα λειτουργούν Δευτέρα με Παρασκευή (το Σάββατο θα παραμένουν κλειστά) μόνο με τη μέθοδο Click Away:

  1. Κάντε την παραγγελία σας μέσω e-shop ή τηλεφωνικά (στα καταστήματά μας).

  1. α) Εάν η παραγγελία γίνει μέσω e-shop θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά ώστε να συνεννοηθούμε για την ημέρα & ώρα παραλαβής της. β) Εάν γίνει τηλεφωνικά, θα συνεννοηθούμε εκείνη την στιγμή για την ημέρα & ώρα παραλαβής

  1. Στην συνέχεια θα σας αποστείλουμε μήνυμα με τα στοιχεία της εταιρείας μας, στο οποίο θα αναγράφεται η ημέρα και η ώρα της παραλαβής. Πριν ξεκινήσετε να έρθετε, πρέπει να στείλετε μήνυμα στο 13033 με αριθμό 2, προσκομίζοντας και την ταυτότητά σας. Σε περίπτωση που έρθει κάποιος άλλος για την παραλαβή, θα πρέπει να έχει μαζί του και την δική σας ταυτότητα.

  1. Κατά την παραλαβή θα πρέπει το προϊόν είτε να έχει ήδη εξοφληθεί μέσω e-shop ή τραπεζικής κατάθεσης ή να έχετε μαζί σας την πιστωτική / χρεωστική κάρτα σας για να γίνει μέσω POS στην είσοδο του καταστήματος.Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας μέσω Click Away στα παρακάτω καταστήματά μας:Θεσσαλονίκη:

  •  Μητροπόλεως 83                                   2310 229819 & 698 4639943

Ηράκλειο:

  • 1821 αρ.24                                             2810 301878 & 698 4639950
Για τα καταστήματά μας σε Χανίά & Λάρισα ισχύει ό,τι ίσχυε μέχρι τώρα. Δηλαδή, θα λειτουργούν κανονικά, χωρίς ραντεβού και θα αρκεί η αποστολή του μηνύματος με αριθμό 2 στο 13033 για τη μετακίνηση από και προς τα καταστήματά μας, με όριο 2 ώρες για τις αγορές σας.